Felsökning av OBD2 Code PO700

Den P0700 OBD2 -koden är en generell överföring felkod utlöses när det är ett överföringsfel relaterat problem i ett fordon . Den P0700 koden åtföljs av sekundära koder av fordonets ECM för att hjälpa lokalisera den faktiska fel . Diagnostisera en P0700 problem innebär att man har bilen skannas för att isolera problemet . Utan att veta de sekundära koder , kan en P0700 felkod vara allt från en sensor underlåtenhet att lågt systemtryck i en sändning så har bilen skannas för att peka ut den bakomliggande frågan är avgörande för att undvika dyra oinformerade reparationer . Instruktioner
1

Spela några symptom din bil uppvisar . Du måste göra en logg över de problem och när de inträffar . Tillhandahållande loggen till en mekaniker att diagnostisera problemet .
2

Använd ett felsökningsverktyg för att söka igenom din bil . En rad privata företag säljer OBD2 scan verktyg som du kan använda för att skanna din egen bil för felkoder . Medan sökverktygen finns att köpa på många bil leverans butiker , kommer de flesta skannrar läser bara motorkoder styrenhet. Eftersom P0700 är en transmissionsstyrmodul fel , måste du bekräfta att skannern kan visa TCM fel .
3

Ta bilen till en professionell som ska skannas . En scan kommer att kunna läsa de sekundära felkoder ditt fordon är butiker i tillägg till P0700 koden . Många stora fordonsindustrin butikskedjor kommer att ge OBD2 skanningar gratis , eller så kan du ha din bil skannas av din återförsäljare eller en fristående butik .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68234.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.