Felsökning av en 1996 Integra Power Window Lock

Hondas 1996 Acura Integra såldes med makt fönster och makt dörrlås . Varje dörr har en omkopplare som styr dess fönster . Dessutom har armstödet en master power panel fönstret kontroll som kan användas för att styra alla fönster . Lås är också elektriskt drivna . Effekt lås inkluderar dörrar och bål men inte den låsbara handskfacket . Problem med att fönsterhissarna och lås kan relateras till dem inte fungerar , eller oväntat. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa någon felsökning . Instruktioner
1

Tryck på " Main" -omkopplaren på förardörrens armstöd om de bakre fönstren kommer inte att stängas av . "Main " -omkopplaren är framåt av de fyra individuella fönstret växlar på armstödet . Du kan hålla avstängning när du har barn i bilen för att stoppa dem leka med fönstren .
2

Tryck förarens fönster switch fast och släpp den för att automatiskt skicka fönstret hela vägen ner om fönstret fungerar inte i " Automatic " -läge . Puffen måste vara fast . Skjut omkopplaren upp kortvarigt för att avbryta fönstret från sänkning . Notera att de andra fönstren inte har en automatisk funktion , så den här funktionen kommer inte att fungera på de andra fönstren .
3

Vrid nyckeln i förarsidans dörr och släpp den om alla dörrar låser och du inte vill ha dem . Av säkerhetsskäl kan du bara förardörren att låsa . Vrid inte nyckeln och håll det , eftersom alla dörrar låses upp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67499.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.