Felsökning Seven-Pin släpvagnskablage

Trailers finns i många olika storlekar och funktioner för att passa just ditt behov. Eftersom släp kan sitta sysslolös i flera månader, men det är vanligt att stöta på elektriska problem vid eldning upp dem efter en paus. Den hårda miljö de utsätts för korroderar långsamt anslutningarna, skapar problem. En sju stift elsystem är ansvarig för att driva signaler, markörer, raster, batterier och back up lampor. Felsökning ett specifikt problem är en process av försök och misstag. Saker du behöver
12 volt besvär ljus
Visa fler instruktioner
1

fästa släpets elektrisk anslutning till ett dragfordon med en pålitlig kraftkälla och köra igenom alla möjliga system medan du spelar in felen. Du kommer att behöva använda 12 volts elektriska testare på anslutningarna till batteriet för att se om bilen är att leverera ström till den. Koppla ur batteriet innan du kontrollerar anslutningen.
2

Kontrollera jordanslutningen till släpet ramen för korrosion om det är noll effekt på trailern. Detta är det vanligaste problemet med släpvagnskablage. Marken anslutningen är den vita ledningen på selen. Reparera vid behov.
3

Kontrollera strömförsörjningen med 12 volt testare på varje enhet som inte har elektricitet, om problemet är begränsat till bara en eller ett fåtal områden.

4

arbeta dig tillbaka genom varje anslutning på tråden med 12 volt testare tills du upptäcker en strömförande ledning. Det är där anslutningen problemet är för den här enheten. Göra reparationer på anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66998.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.