1989 Sedan Deville säkringsboxen Specifikationer

Om det är något elektriskt som inte fungerar i din bil, bör du kolla säkringsboxen. Den 1989 Cadillac Deville har säkringshållaren placerad på undersidan av plasten beklädnaden av instrumentbrädan. Du måste veta var säkringen du behöver byta liksom den specifika säkringsstorlek för detta område. Säkringarna är färgkodade för att göra dem lättare att identifiera. Säkringsschema

Amps indikeras med säkring färger. Det finns flera säkring färger, inklusive violett (3 ampere), tan (5 ampere), brun (7,5 ampere), röd (10 ampere), klar (20 ampere) och vita (25 ampere).

Varv 1 (övre raden)

Reostat instrumentpanel lampor finns i det övre vänstra säkringen plats. Detta är ett 5-amp säkring.
Row 2

vänstra säkringen är en 10-amp säkring för kurvljus, sidomarkeringsljus främre, höger dörr askkopp lampa och instrumentpanelens ASM fack lampa. Säkringen till höger är för fönstren hålighet svarta kontakten.
Rad 3

långt vänstra säkringen är för trunk release hålrum och ELC kabelaggregat hålighet. Den andra säkringen från vänster är 10 ampere för backup lampor. Den 20-amp säkring andra från höger är för luftkonditionering och generator. Den 10 amp längst till höger är den antennmatning.
Rad 4

långt vänstra säkringen är för den upplysta posten inaktiverar hålrum och ELC kabelaggregat hålighet. Nästa Säkringen är en 20 amp för blinkers. Nästa gång det är en 25 amp för operan lampor, baksidan markör, baklyktor och licens lampa. Den 20 amp säkring längst till höger är för stopplyktor och varningsblinkers.
Rad 5

långt vänstra säkringen är en 20 amp för oljan tryck kontrollinstrument, bränslemätare, låg broms kontrollampa, kylvätsketemperatur kontrollampa, säkerhetsbälte varningssummer /lampa och nedväxling switch. Den 20-amp säkring bredvid som är instrumentpanelen artighet, motortemperatur kontrollampa, instrumentpanel cigarr ljus, handskfacket lampa och nyckeln varningssummer. Den 25-amperes säkring längst till höger är för ATC fläkt. Addera Rad 6

lilla, högerextrema säkring är för ELC trådsammansättningen hålrum och CLCC mata kaviteten. Den 10 amp bredvid som är för radion. Den andra från höger är en 20 amp för cigarr tändare och lampor artighet. Den lilla, långt till vänster säkring är för säten kaviteten.
Rad 7

25 amp på längst till vänster är säkringen för vindrutetorkare, vindrutetorkare vätska och vätska avslöjande. Den lilla säkring intill som är den bakre defogger hålighet säkring. Nästa gång det är C.L.C.C. fri hålighet säkring.
Varv 8

nedre vänstra säkringen är stammen avslöjande hålrum säkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66994.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.