Felsökning suspensionssystemet i en Acura Integra

Ta hand om din Acura Integra och det kommer att pågå i miles. När din smidig ridning bil startar clunking tillsammans, kan du ha ett problem med upphängningssystem. Felsök upphängningssystem i en Acura Integra och du kan spara lite pengar på en mekaniker räkningen. Instruktioner
1

Titta på din chock systemet om din mjuk gång plötsligt förvandlas krokig. Fjädringssystemet tar påverkan från vägen så att du inte känner alla gupp och hål. Din bilturer på detta system, så att du kan köra i komfort.
2

Leta efter läckor i dina chocker. Stötar är fyllda med olja eller komprimerad gas, som gör det möjligt för suspensionen att fungera korrekt. Om du får läckage, inte bilen inte köras korrekt orsakar bilen väja eller vingla. Kontrollera din fjädring för att se om det håller bilen på rätt
3

. När den misslyckas, bilen bottnar och clunks över gupp. Titta på din framvagn och se om dina hjul är ur läge. Felaktig justering kan orsaka bilen att vandra, väja eller inte köra ordentligt. Du kan också hitta den bil svårt att kontrollera.
4

Inspektera dina spiralfjädrar, eftersom de kan få svaga, gamla eller bryta orsaka bilen till kanin studsar eller hoppa över gupp. Kontrollera på bladfjädrarna eftersom de kan gå sönder och den främre fjäderben fjädring som kan misslyckas.
5

Gå under bilen för att se om något är brutet. Kontrollera om däcken är ovanligt däckslitage och lyssna efter eventuella missljud som clunking ljud om du går över gupp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63845.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.