Skälen för Pump för motorolja Misslyckanden

Oljepumpen i en motor är ansvarig för att hålla motoroljan rinner så det kan smörja motorn . En trasig pump kan leda till en motor som är igång metalldel på metallkomponent , genererar värme och tryck tills en komponent varp , pauser eller annat fel . Oljepumpar kan misslyckas av olika skäl , och måste repareras omgående. Debris

Oljepumpar har en skärm över pick up tuber som är utformade för att hålla stora partiklar av skräp sugs ut ur vevhuset och in i oljepumpen . Däremot skärmen inte alltid sluta mindre bitar av smuts och skräp från att göra det till oljepumpen . Med tiden kommer smuts och skräp byggs upp i oljepumpen och orsaka slitage till pumpen. Bär på grund av skräp kommer att orsaka problem med pumpen och kan i slutändan leda till att täppa eller på annat sätt inte .
Oljeslam

Underlåtenhet att regelbundet byta olja kommer att leda till slam utvecklas i din motor . När din oljepump försök att pumpa olja slam via din motor , det måste arbeta mycket hårdare än det borde och kommer att täppa eller slits snabbare än det borde . Detta är en av de många skäl bör du ändra bilens olja regelbundet .
Blow - By
p Om kolvarna och ringar bärs på din motor och vilket orsakar en stor mängd av genomblåsning , kan din pump slitage i en ökande takt . Pumpning och filtrering av oljan blow -by ur motorn kan slitas ut din pump eller orsaka att bryta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66614.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.