Felsöka Engine Rökning Efter Byta Insprutningsmunstycken

Rök i motorn kan vara resultatet av ett antal faktorer. Byte av bränsleinjektorerna är en möjlig lösning på en rökning motor, men det kan finnas andra faktorer. Motorns radiator, avgasventiler och brännkammare är bara några av de möjliga orsakerna till din motor rökning. Felsökning motor rökning kan vara frustrerande, men det finns några generella ledtrådar som hjälper dig att komma till botten av din motor elände. Saker du behöver
Ficklampa
Motorkylvätska
Visa fler instruktioner
1

Observera röken ur din motor. Ursprunget röken är den mest användbara tips för felsökning av motorn. Rök från kylaren eller reservoar kan innebära att radiatorn behöver bytas eller att du har skadat en topplockspackning. Gray rök från djupt i motorn kan innebära att olja är glida ur tanken. En enkel oljebyte skulle vara nödvändigt i det fallet. Även om du har just ersatt bränsleinsprutningsdonet, är det möjligt att den nya delen var felaktig, i vilket fall du kan behöva en ny.
2

Testa din motor baserad på vad du observerat. Kontrollera vätskenivåer i kylaren och oljehalten i oljetanken. Om endera är låga, kan fylla upp det lösa problemet.
3

Spread tidningen under hela motorn över natten. Om motorn läcker, kommer du att kunna diagnostisera var läckan kommer ifrån. Kontrollera igen vätskenivåer på morgonen. Om din motor läcker vätska, kommer det att fortsätta att röka.
4

byta ut eller reparera läckande delarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67264.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.