Vilka är orsakerna till Backfire i en Audi ?

På grund av framsteg inom motorkonstruktion under de senaste 20 åren , inte bilar inte slå nästan lika ofta som de en gång gjorde . Om din Audi är baktändning , kan detta vara ett tecken på flera olika problem i din motor , inklusive en blandning av luft och bränsle som är för rik . De flesta av dessa problem kan leda till större skador på motorn om du inte får dem checkade ut efter att du hör baktändning . Felaktiga sensorsignaler

En orsak till en rik blandning av luft och bränsle kan vara fel i signalerna från din Audis syre eller kylvätska temperaturgivare . Dessa signaler berättar motorn att ändra mängden luft och bränsleflöde , vilket resulterar i ett bakslag .
Träskor i Monolithic Converter
p Om din Audis monolitisk omvandlare har en täppa , kommer det att blåsa igenom och orsaka en slå . Efteråt kommer du att märka ett stort hopp i din motorns effekt .
Skadade Katalysator


Om katalysatorn i din Audi är skadad , en av resultaten skulle kunna slå tillbaka . Eftersom omvandlaren är utformad för att ta bort giftiga ämnen ur din Audi avgassystem för , något kunde störa omvandlarens avledning av luftflödet öka bränsle andelen i blandningen , vilket gör det alltför rika och producera en baktändning .
< Br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66470.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.