Felsökning Climate Control i en '01 Chrysler Town & Country

Chryslers 2001 Town & Country minibussar säljs lager med en manuell luftkonditionering och värmesystem som reglerar temperaturen baserat på manuella kontroller. Valfria, helautomatiska system är också tillgängliga och vanligt, inklusive en infraröd tre-zons styrning som tillval. Den tre-zonsystemet upprätthåller invändig komfort nivåer för främre och bakre passagerarna. Problem med klimatkontroll i Town & Country kan relateras till sensorer, luftflöde och distribution. Korrigera dessa frågor vid felsökning. Instruktioner
1

Ta bort eventuella föremål som kan blockera de tre sensorerna om temperaturen inte bibehålls ordentligt. Det finns tre sensorer i alla, en i den bakre styrenheten och två på instrumentbrädan. Sensorerna övervakar yttemperaturen på förare och passagerare och justera systemet klimatkontroll lämpligt. Ta handväskor från den bakre och kartor från toppen av instrumentbrädan.
2

åsidosätta den automatiska systemet om det inte ger optimal klimatkontroll för dina behov. Du kan ställa in vänster fläkt vredet till någon bestämd hastighet genom att vrida vredet från låg till hög, till exempel. Du kan göra manuella justeringar temperaturen också.
3

Använd rätt zon inställning för förhållandena om Town & Country klimat kontroll inte fungerar. Använd "Bi-Level"-läge för sval luft från instrumentpanelen och varm luft från golvet, "Mix" är bra för snöiga förhållanden eftersom det skickar luft till vindrutan för att hålla det klart, och riktar den mot dig, "Defrost" är bra för snabb imborttagning. Använd "Recirkulation" Om utomhusluften är mycket fuktigt, och du vill minska luftfuktigheten i kabinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67583.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.