Motor Tillsatser att hjälpa Lifter Brus

Lifter buller i en motor kan orsakas av en mängd olika problem, bland annat ålder, skador, slitage och smuts eller skräp. Tillsatser kommer inte ändra mängden slitage som din motor har upplevt om du har kört det många miles eller skadat den, men det finns flera produkter som du kanske kan använda för att minska mängden brus som kommer från din motor lyftare. Engine Flush

Om bruset i dina lyftare håller orsakas av instängd skräp inuti din motor, spola den med ett rengöringsmedel som har utformats särskilt för motorer kan hjälpa ta bort smutsen. Motor spolar är utformade för att avlägsna uppbyggd gunk, smuts och skräp som kan orsaka det att köra dåligt eller stoppa olja från smörjning av motorn effektivt. Brist på smörjmedel är ofta ansvarig för knackning eller knacka ljud du kan höra från din motor. Emellertid är det möjligt att motorn flush kan orsaka andra problem på grund av skräp bryta isär och tilltäppning andra komponenter. Motor spolar bör endast utföras av certifierade mekaniker som är villiga att garantin sitt arbete.
Olja av hög kvalitet

Vissa oljor är utformade för att ge bättre smörjning än andra. Även helsyntetiska oljor kan möjligen förbättra bränsle körsträcka, har det rapporterats att semi-syntetiska oljor ger bilens motor med bättre skydd mot knackning och knacka orsakas av en brist på smörjning. En tjockare viskositet olja kan också bidra till att minska lifter buller, som kan en olja avsedd för användning i motorer med hög körsträcka.
Diverse Tillsatser
p Det finns en brett utbud av produkter på marknaden som påstår sig kunna minska slitage och förlänga motorns livslängd. Dessa produkter kombinerar tvättmedel och rengöring kvalitet motor spolningar med en dosering av extremt tjock motorsmörjmedel. De är oftast säljs i mycket små mängder som kan läggas, ett par uns åt gången, till bilens motorolja. Även om dessa produkter anspråk på att utföra en mängd olika uppgifter som kan gynna din motor och minska mängden buller från dig lyftare, beroende på vad lyftaren bullret orsakas av i första hand, det finns ingen garanti för att någon av dem kommer att arbeta på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66950.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.