Felsökning av en 2004 Chevrolet Silverado

Silverado är en fullstor pickup truck gjorts av Chevy arm General Motors . Den 2004 Silverado är avsedd för tunga och off - road bruk . Även om det finns några problem med bilen , är det , totalt sett , en mycket solid bil . Det finns dock flera möjliga problem med 2004 -modellen som du vill felsöka och har fixat . Instruktioner
1

Kontrollera bromspedalen för ett reducerat pedaltryck eller en pedal som sjunker till golvet långsamt medan tryck appliceras på det . 2004 Silverado tillverkades med en defekt huvudcylinder . O-ringen misslyckas i förtid , vilket gör att huvudcylindern att läcka internt. Denna fråga omfattas av ett återkallande .
2

Kontrollera hjulet för vibrationer medan du kör eller inspektera huvudinrättningen hjullagerenhet ( eller har detta inspekteras för dig ) . Ett konstruktionsfel kan orsaka navenheten att misslyckas och hjulet att separera från navet . Denna fråga omfattas av ett återkallande .
3

Kontrollera bakluckan kablar för korrosion . Stålet kan korrodera och fraktur . När detta händer kommer bakluckan att falla och slå stötfångaren nedanför den , vilket orsakar skador . Denna fråga omfattas av en fabrik återkallande och bör tas om hand av en auktoriserad Chevy återförsäljare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64864.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.