Felsökning Hard Servostyrning när ett fordon Cold

Flera faktorer kan göra servostyrning svårt att arbeta när fordonet är kallt. Den omfattar allt från milda till svåra, och du kommer förmodligen vill prova de minst kostsamma felsökning metoder först. Om de tekniker du prova hemma inte fungerar, ta bilen till en professionell mekaniker för att säkerställa att fordonet inte kommer att ta upp på vägen. Saker du behöver
Styrservoolja
Turkiet Baster
automatisk transmissionsolja
Servostyrning balsam
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen värma upp för ett par minuter innan du kör. Styrservoolja blir mer trögflytande i mycket kalla temperaturer, och inte flyta så bra som det brukar. Vissa fordon kräver lite tid för vätskan att värma upp.
2

Kontrollera styrservoolja är helt upp till hela linjen. Om inte, lägg till vätska. Korrekt vätskenivåer är särskilt viktigt i kallt väder.
3

Kontrollera läckage på utsidan området. Om du förlorar vätska, lägga till en produkt som innehåller en läcka-reparationsverkstad, såsom STP Power Steering Fluid och Stop Leak.
4

Ändra din vätska servostyrning. Använd en kalkon Baster att ta bort och ersätta den gamla vätskan. Detta undviker att behöva tömma och spola vätska.
5

Försök med en annan produkt än din vanliga styrservoolja. Använda automatisk transmissionsolja istället för styrservoolja ibland rensar upp problemet. Försök lägga till en balsam servostyrning till styrservoolja. Använd ett märke av styrservoolja från tillverkaren av ditt fordon, snarare än en generisk eller lagra varumärke. Överväg att använda General Motors produkt som kallas Bilvård Servostyrning Cold Climate vätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63969.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.