Felsökning av en Honda Civic

Honda Civic är en av Hondas mest populära bilar. Civic är känd för sin pålitlighet, och sedan den infördes 1972, har det varit (och är som i jan 2010) den näst längsta kontinuerligt löpande modell som tillverkats av en japansk biltillverkare. Även med sin enastående tillförlitlighet, under de många åren av sin produktion, har några problem uppstått. Före fastställande av någonting, bör du felsöka några grundläggande och gemensamma problem. Instruktioner
1

Kontrollera att kontrollera att sändningen är i växel du tänker att det ska vara i. På vissa Samhällskunskap, en stoppbygel som ansluter vajern på transmissionen till växelspaken gör inte har tillräckligt med bibehållande tryck för att hålla klämman på plats. Detta klipp kan lossna orsakar växelspaken för att visa den felaktiga växeln. Denna fråga omfattas av en fabrik återkallande och kommer att fastställas genom en Honda återförsäljare utan kostnad för dig.
2

Kontrollera din Civic förarstol funktion bälte release. En del årsmodellerna av Civic, var säkerhetsbältenheten tillverkats felaktigt. Säkerhetsbältet skulle skydda dig i händelse av en krasch, men du kanske inte kunna unbuckle de säkerhetsbälten efteråt. På vissa Samhällskunskap års modell, hade säkerhetsbältet helt enkelt svårt att komma ogjort. Denna fråga berodde på en del av plasten låsknappen chipping och faller ner i låsmekanismen. Båda dessa punkter omfattas av en fabrik återkallande och kommer att fastställas av din Honda återförsäljare utan kostnad.
3

Har din 1994 Honda Civic-airbag montering kontrolleras. Den 1994-modellen Honda Civic hade en felaktig montering krockkudde på några av de Samhällskunskap tillverkade det året. I händelse av en krasch kan krockkudden ger inte tillräckligt skydd för föraren. Denna fråga omfattas av en fabrik återkallande och kommer att fastställas av din Honda återförsäljare utan kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64674.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.