Symtom på en Bad Voltage Regulator

En spänningsregulator bibehåller ett jämnt flöde av elektrisk ström till en bil elektriska system, inklusive strålkastare, komponenter instrumentbrädan och stereo. När delarna misslyckas eller börja visa symptom av att missa, kan det få långtgående konsekvenser för lönsamheten i bilen. Du kanske märker ljusreglering strålkastare eller oförutsägbara motorns funktion och även ett dött batteri. Så fort du märker symptomen, ta bilen för en fördjupad besiktning innan problemet lämnar du på den sida av vägen. Dimming eller pulserande ljus

En skadad eller misslyckats spänningsregulator kan snabbt minska generatorns förmåga att cykla ström från batteriet. Detta kan orsaka att fordonet uppleva ljusreglering eller pulserande externa system, exempelvis strålkastare och element instrumentpanelen. Dessutom kan den "check engine" eller "batteri" ljus visas på instrumentpanelen när den initiala fel detekteras av bilens färddator.
Dött batteri
< p> En utbränd spänningsregulator minskar bilens batteriets förmåga att laddas eller stoppa den helt. Du kommer snabbt att märka att fordonet inte kan starta på grund av ett dött batteri. Om batteriet laddas, kommer fordonet startar, trots den felaktiga spänningsregulatorn kommer bara leda till att batteriet förlorar ström snabbt. I detta fall skall fordonet omedelbart tas till en mekaniker när batteriet är laddat eller bilen har varit jump-startade att ha spänningsregulatorn bytas.
Oförutsägbar Engine Performance

Några eftermarknaden spänningsregulatorer har upplevt problem med att arbeta i fabriken inbyggda system. Motorstopp, sputtring och intermittent acceleration kommer att ske när fordonets spänningsregulator är oförmögen att hantera kraften tas ut av fordonets lager (och snabbare rörliga) generator. Detta gör att regulatorn att bränna ut snabbt eftersom det var överansträngda. Har antingen en certifierad mekaniker eller någon med stor kunskap om det fordon som ändras titt på eftermarknaden delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63684.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.