Varför auto AC Kompressorer Turn Off ?

En bil luftkonditioneringssystem drivs av en kompressor . Denna kompressor slås av och på efter behov för att driva systemet , men problem kan uppstå som orsakar kompressorn att stänga för ofta , vilket gör att luftkonditioneringen inte fungerar korrekt . Låga köldmedietryck

Många bilar klimatstyrningskompressorer har en lågtrycksbrytare som förhindrar kompressorn från att köra om trycket nivån av köldmedium i systemet är låg . Läckor i luftkonditioneringssystem är vanliga , vilket resulterar i förlust av trycket . Om trycket är låg , bör systemet kontrolleras för läckor innan de laddas upp .


Elektriska problem Den elektriska ledningar som löper luftkonditioneringssystemet kan skadas eller kontakterna korroderade , vilket kan medföra att kompressorn inte fungera korrekt. Ledningar och kontakter knutna till kompressorn ska kontrolleras för problem och repareras vid behov .
Diagnostic Scan
p Om köldmediet nivåer och elledningar all kontroll ut , bör en diagnostisk genomsökning utföras för att fastställa orsaken till problemet . Diagnostiska skannrar kan köpas från en auto delar butik, men bilhandlare och verkstäder kan ofta köra en mer detaljerad ultraljudsundersökning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66707.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.