Vilka är symtomen av ett trasigt Motor Mount på en Toyota Paseo?

Toyota Paseo har ett antal delar som kan slitas ut med tiden. De motorfästen är flexibla sammansättningar som håller Paseo motor på sin plats i motorrummet av fordonet. Motorns infästningar hjälper också absorbera en del av buller och vibrationer som skapas av motorn. De motorfästen kan misslyckas med tiden, vilket orsakar några uppenbara symtom visar sig. Motor Shake
p Om ett motorfäste har galopperat i en Toyota Paseo, är fästet inte längre hålla motorn på plats. Du kommer att börja känna bilen skaka ur motorn rör sig, eftersom motorn fästet är inte längre säkra den. Skakningen blir allvarligare eftersom mer kraft tillämpas. Om du öppnar Paseo huva medan bilen går på tomgång kommer du att kunna se att motorn rör sig från den trasiga motorfäste.
Exhaust Läckor

Eftersom Toyota Paseo har en tvärställd motor, om en motor mount bryter motorn kommer att rocka framsidan till baksidan i bilens motorrum. Denna rörelse kan orsaka skador på bilens avgassystem till den grad att det börjar läcka. Om du plötsligt märker ett högt ljud som kommer från under Paseo det kan bero på en trasig eller läckande avgassystem. Ibland avgaser läckor gör inget buller. Lämna bilen på tomgång och placera din hand flera inches från fordonets avgasrör. En avgas läckage minskar flödet av avgaser som kommer ut ur bilens avgasrör, eller om den är allvarlig nog, kommer att helt eliminera den.
Oljud

Paseo med en bruten motor mount kan producera ett antal ljud. Motorn kan röra sig mer än det var avsett att, vilket innebär att det kan stöta på andra komponenter i motorrummet. Paseos har förhållandevis tysta motorer, så skrammel eller banging ljud som kommer från motorrummet på bilen borde orsaka oro och väcka misstankar om att ett motorfäste har misslyckats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64994.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.