Felsökning av en 2006 Jeep Wrangler AUX Vägguttag

Den extra eluttag i en 2006 Jeep Wrangler är konstruerad för att sköta den utrustning med minimal ampere. Datorer, laddare, telefoner och liknande är inga problem, men skulle något med ett värmeelement eller med oavgjort för mer än 15 ampere allvar överhetta kablar och kompromissa kretsen. Eluttagen är farliga om en främmande metallföremål bör träda uttaget och orsaka kortslutning. Till exempel kommer mynten att orsaka en kort som kan starta en brand. Saker du behöver
Digital multimeter
Jumper lead
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringen panelen för en trasig eluttag säkring. Byt säkring vid behov.
2

Använd digital multimeter för att kontrollera strömmen vid vägguttaget. Växla multimeter till volt och koppla den svarta kabeln till en bra grund på instrumentbrädan. Sätt den röda proben noga dödpunkt av eluttaget och bottnar contact center makt. Rör inte sidorna av utloppet samtidigt eller kommer det att orsaka en kort och blåsa säkringen. Det bör finnas batterispänningen. Om det inte finns någon spänning, når under instrumentbrädan och ta tag i baksidan av utloppet. Känn om trådarna är anslutna till utloppet. Det finns två ledningar - en kraft och en jordledning. Anslut kablarna om de har lossnat. Om de är anslutna, byte av uttaget.
3

Kontrollera marken på utloppet. Koppla multimetern till ohm. Håll den svarta kabeln på en bra plats på instrumentbrädan och tryck på den röda proben till ytterkanten av eluttaget. Den ohm läsningen ska visa 0 motstånd. Om det inte finns någon elektrisk förbindelse är marken problemet. Installera en jumper bly från en bra mark under instrumentpanelen på utsidan bakre uttaget av eluttaget. Om eluttaget fortfarande inte fungerar, byt uttaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65002.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.