Batteriet är död efter en Starter Problem

Skötsel av bilens elsystem är avgörande för att hålla bilen startar varje gång . Många startproblem kan tyckas vara en misslyckad starter när i själva verket , en annan komponent har misslyckats . Bad Batteri

initiala problem kan ha varit ett dåligt batteri . En startmotor kräver 12 volt för att fungera . Om batteriet är låg på elektrolyt , kommer batteriet ger inte önskad spänning och ström som behövs för att starta din motor .
Bad Starter

En kortsluten start solenoid , en med en direkt väg till jord , kan kortsluta cellerna i batteriet. Överdriven startförsök med en kortsluten start solenoid kommer batteriet att misslyckas .
Misslyckades Generator

En misslyckad generatorn inte laddar batteriet . Över tiden laddningen i batteriet minskar , generatorn fungerar som en laddare för att hålla en konstant laddning på batteriet . Den konstanta laddningen garanterar att batteriet ska kunna producera den spänning och ström som behövs för att driva din bil .
Anfrätt Terminals

korroderat batteri terminaler begränsa flödet av spänningen genom anslutningarna. Om korrosion lämnas därhän , kommer korrosionen att bygga till en punkt som elektriska komponenter inte kommer att fungera .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66640.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.