Hur vill kolla bränsletrycket i en 1997 Blazer

Chevrolet introducerade S-10 Blazer 1983. Den "S-10" namnskylten togs bort 1995 när Chevrolet omdöpt till full storlek Blazer Tahoe, vilket gör S-10 den enda Blazer sedan tillgängliga. Den 1997 Chevrolet Blazer var utrustad med en 4,3-liters V-6 motor, och hade möjlighet att antingen en två-wheel-drive eller fyra-hjulsdrivna drivlina. Den 1997 Blazer hade ett elektroniskt bränsleinsprutningssystem utrustad med en bränslefördelningsröret. Bränslet skenan är på toppen av motorn, och ansvarar för att leverera bränslet till insprutarna. Kontroll systemtrycket är en ganska enkel process. Saker du behöver
Bränsle tryckprovare
Assistant
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Blazer och placera din kropp nära förarsidan framskärm . Inspektera och leta upp bränsle punkten provtryckning på bränslefördelningsröret. Testningen punkten har en grön eller svart mössa på det, identisk med ett däck ventilskaft cap. Ta av locket på genom att vrida det moturs. Var noga med att inte förlora detta tak, eftersom det är en viktig komponent för att skydda din bränsle port provtryckning.
2

Installera en testare bränsletrycket på bränsletrycket testa port, stått vid förarsidan fram fender, och klara av några rörliga remskivor på motorn. Be din assistent för att starta motorn på Blazer. Addera 3

Inspektera testaren bränsletrycket. Mätaren på tryckprovare bör indikera ett tryck mellan 55 och 61 psi (pounds per square inch) på testaren ratten. Om ratten anger ett värde utanför de 55-61 psi utsetts för denna motor, då finns det en bränsletillförsel fråga på Blazer som kräver uppmärksamhet.
4

Be din assistent för att stänga av motorn av. Ta testaren bränsletrycket från motorn. Byt bränsletrycket cap testa porten omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67010.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.