Min 1995 Mercury Villager startar inte

Du behöver inte vara en mästare mekaniker att diagnostisera grundläggande problem med ditt 1995 Mercury Villager. Om din mini van startar inte, är det möjligt att problemet är en som du kan upptäcka enkelt genom att antingen veta vad visuellt att leta efter eller genom att veta grunderna i vad man ska leta efter. Om du förstår grunderna, är det möjligt att du även kan reparera problemet själv i en liten tid. Saker du behöver
Hylsnyckelsats Komplett med adaptrar
Flaska en kolsyrad dryck
Jumper Cables
Hammer
Visa fler instruktioner
diagnostisera 1995 Mercury Villager

1

Vrid nyckeln i tändningslåset för ditt 1995 Mercury Villager medan fordonets transmission är i stoppläget. Om motorn börjar att vända, men kommer inte runt, det finns en chans att din bil batteriet håller på att misslyckas. Testa detta ytterligare genom att vrida strålkastarna omkopplaren på. Om strålkastarna är svagt eller inte slå på, byta ut batteriet. Att byta ett bilbatteri du behöver ett nytt batteri och rätt nyckel. Vissa bildelar butiker kommer att byta ut batteriet gratis om du köper den från dem.
2

Jiggle kablarna som ansluter ditt bilbatteri. Om de inte är korrekt anslutna, kan bilen ha problem med att starta. Titta noga på kablar och batteri tjänster för korrosion. Om du ser att korrosion förekommer, häll en kolsyrad dryck på korrosionen att eliminera den. Ladda batteriet eller hoppa starta din bil för att få bilen igång.
3

Lyssna efter ett surrande ljud följt av ett klickande ljud när du försöker starta din 1995 Mercury Villager. Om dessa ljud är närvarande, är det möjligt att startmotorn på din van sviktar eller är faktiskt död. Avlägsna luftintaget på din bil med en skiftnyckel för att komma till startmotorn. Om du kan få till startmotorn, knacka på det med en hammare. Detta kan engagera svänghjulet och starta bilen. Om detta misslyckas, kontakta en mekaniker för råd om hur du byter starter.
4

Vrid nyckeln i tändningslåset. Om du har problem med att vrida nyckeln eller nyckeln fastnar i skick, kan det vara fel på tändningslåset. Sluta försöka vrida nyckeln att riskera att bryta bort det i tändningen och kontakta en mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66504.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.