Alfa Romeo Issues

British Broadcasting Corporation "Top Gear", presentatören Jeremy Clarkson sade en gång av den globala bilindustrin, att om du liknade det vid den mänskliga kroppen, skulle Toyota vara hjärnan, skulle Aston Martin vara ansiktet, Cadillac skulle vara magen och Alfa Romeo skulle vara hjärtat och själen. Medan Alfas är utan tvekan några av de mest passionerat och konstnärligt utformade bilar på jorden - det artisteri översätter inte alltid in i tillförlitlighet. Men när du inte hittar oundvikligen själv sitter i ett moln av mycket passionerade, mycket italiensk ånga, åtminstone kan du vara säker på att det skymmer en av de vackraste haverier på vägen. Delar Breaking
p Det är bara något trevligt sätt att säga detta - Alfa Romeos är kända för att bryta. Alfa slog ursprungligen fordonsindustrin scenen 1910 med enda avsikt att producera högpresterande sportbilar. Alfas ingenjörer byggt sina bilar för banan, med hjälp av innovativa konstruktion, avancerade material och ofta experimentell motor och design fjädring för att få en kant. Eftersom datorstödd design var långt borta, fick Alfa ingenjörer allt genom trial and error. Även om detta tillvägagångssätt fungerat bra för släta tävlingsbanorna, översatte det ofta in i bilar som var farligt bräcklig i den verkliga världen av stop-and-go-trafik och gropar. Bent fjädringskomponenter och trasiga växellådor har alltid varit två av Alfa varumärke svaga punkter
Överhettning

Alfa ingenjörer är inte som Fords,. De visar inte upp till arbetar tänka triviala små detaljer som stoppljus och blinda fläckar. Alfa har alltid utgått från att alla dess bilar verkar i en värld av svepande kurvor, perfekt väder och öppna vägar. Som sådan, tenderar företaget att bygga sina motorer för att utvinna maximal prestanda från minimal förskjutning, och optimerar bilens kylsystem med ett antagande om en konstant kylning luftflöde. Alfa slutat producera sina egna motorer och växellådor tillbaka i slutet av 1980, vilket förmodligen är anledningen till moderna sådana är inte så benägna att överhettas eller gå sönder.
Elektriska problem

Medan moderbolaget Fiat har gått en lång väg mot att hjälpa sitt dotterbolag producerar pålitliga bilar, Alfa fortfarande inte har riktigt listat ut hur man gör ett tillförlitligt elsystem. Spindlar och 164 modeller tillverkade under 1990-talet var ökänd för sin inre och yttre störningar belysning, och modeller tillverkade under 1960-talet utvecklat ett rykte om att ha vindrutetorkare som fungerade felfritt så länge det inte regnar.

detaljarbete

Seat konsoler, makt motorer fönster, inre paneler, gummilister, rostskydd, instrumentbräda trim, broms linser ljus, gas tanklock, backspeglar, kropp trim bitar och märken och radioapparater hjälper inte Alfa Romeos komma runt en bana fortare. Med detta i åtanke, har Alfa verkar inte märka om små bitar som denna tenderar att misslyckas eller falla ur bilen när den går ner på vägen eller åldrar. Kör en bränsleinsprutning Spider ur gas och bränslepumpen själv-destructs. Engagera värmaren i en 1970 Sprint - strålkastarna kan stängas av. Justera sätets position i vissa 1980 modeller och du kan inte få tillbaka det igen. Om gummilister runt dina fönster läckor, ja då bör du ha köpt cabriolet. Det är Alfa vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68024.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.