Min Chrysler LeBaron startar inte

Chrysler LeBaron, populär på 1980-talet, är känd för sin sportiga stil. LeBarons kan hittas i coupe, sedan eller cabriolet stilar. Det finns många möjliga orsaker till att en Chrysler LeBaron inte kan starta. Problemet kan vara ett nedgånget batteri, en defekt motor, en tom bensintank eller något annat. Det finns några saker att kontrollera om din bil inte startar. Du kanske kan spara dig en resa till mekaniker om du kan räkna ut problemet och fixa det själv. Instruktioner
1

Lägg gas till tanken om din gas mätare är trasig. En tom bensintank: motor som inte startar, och fylla det är en enkel fix.
2

se om check-engine lampan tänds när du vrider nyckeln i tändningslåset . Om den gör det, då datorn som styr din LeBaron motor fungerar. Om lampan inte tänds, kan det betyda att datorn är trasig eller att en kabel är urkopplad. Addera 3

Slå på tändningen och slå sedan på vindrutetorkarna. Om de är långsamma, kan det tyda på ett problem med batteriet. Om batteriet är urladdat, hoppa-starta bilen och låt den gå några timmar så att batteriet laddas.
4

lyssna på ljuden din LeBaron gör. Enligt Cars.com, kunde ett banging ljud indikerar att det är något allvarligt fel med din motor. Ett visslande ljud kan innebära att ett bälte är lös. Hämta bilen kontrolleras av en mekaniker för att se vad problemet kan vara.
5

titt för att se om oljan är tänd. Om det är, kör inte din LeBaron. Hämta den till en mekaniker direkt. Olja problem kan vara farligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66498.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.