Symtom på bilen överföring Failure

En bil överföring är en viktig mekanisk del av bilens drift. Tillsammans med motorn, möjliggör överföring en bil att flytta - både framåt och bakåt - vid olika hastigheter. Här är en lista över några av de vanligaste tecknen och symtom på bilen överföring misslyckande. Transmission Glidning

Ett klassiskt tecken på en sviktande bil transmission är växel glidning. När bilen accelereras, speciellt från ett stopp, kommer en normal sändning möjliggöra en smidig, även acceleration och växel-funktion. En överföring som glider ur växel kommer att hindra acceleration och öka motorns varvtal, vilket är tecken på att överföringen börjar att misslyckas.
Transmission svallande

En överföring som överspänningar , eller raglar, medan en bil drivs är ett tecken på transmissionsfel. Vid steady körhastighet, när en sändning är i en uppsättning redskap, borde det inte finnas någon förskjutning eller ryckiga rörelser överföring. En felaktig överföring kommer ofta orsaka en bil till surge eller sticket eftersom det ingriper och sedan kopplar med motorns drivlina.
Nej Transmission Action
p Om en sändning misslyckas med att engagera sig i någon växel - från "Park" till "Drive" eller från "Park" till "Reverse" - det är mycket troligt att det finns några större sändning skador och /eller dysfunktion som måste åtgärdas
Transmission Läckor

En sändning som läcker en stor mängd transmissionsolja, både under drift och /eller när den inte används, är ett vanligt tecken på överföring misslyckande. En sändning har många tätningar och packningar som kan spricka, gå sönder eller försämra, som alla kan leda till överföring vätskeförlust och katastrofala överföring misslyckande.
Burned /skumma Transmission Fluid
< p> Transmissionsolja är avgörande för drift och funktionalitet av en bil transmission. Transmissionsolja håller alla de inre smorda transmissionsdelar, och minskar friktion och värme. Transmissionsolja som bränns eller skumma utseende, eller en som har små metallspån i det, innebär att en sändning är på väg mot katastrof och kanske total överföring misslyckande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63936.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.