Hur vill kolla bränsletrycket i en 1996 LeSabre

I 1996 års Buick LeSabre producerades med en 3,8-liters, overhead ventil, V6-motor. Fordonet var utrustat med elektronisk bränsleinsprutning. Kontrollera bränsletrycket i din 1996 LeSabre görs när man försöker diagnostisera bränsletillförsel eller problem motor. Bränslet Trycket regleras av bränslepumpen, och bränsle-tryckregulatorn. Alla de verktyg som behövs för att kontrollera bränsletrycket på 1996 LeSabre finns antingen på en Biltema eller vid en General Motors återförsäljare. Saker du behöver
GM bränsletryck testare kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på LeSabre och visuellt lokalisera bränslefördelningsröret. Bränslet skenan är på toppen av motorn, direkt bredvid det översta insugningsgrenröret. Undersidan av husen bränslefördelningsröret bränsleinsprutarna.
2

Ta bort den gröna eller svarta locket som täcker bränslekranen provtryckning. Ventilen skjuter ut från bränslefördelningsröret och har ett lock som liknar ett ventilskaft locket från ett hjul. Montera testaren bränsletrycket på provtryckning ventilen, på toppen av bränsleledningen.
3

Vrid startnyckeln på din LeSabre till läge "II" eller tillbehör position. Vrida nyckeln till denna position kommer att aktivera bränslepumpen och få den att trycksätta bränslesystemet fram till motorn.
4

Kontrollera avläsningen bränsletrycket på testaren mätaren. Den 1996 Buick LeSabre bör ha mellan 48 och 55 pounds per kvadrattum (psi).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66434.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.