Felsökning Honda Accord Problem Transmission

Honda Accord är en av Hondas mest pålitliga bilar. Den Accord transmission är i allmänhet tillförlitliga, men inte skottsäker. De automatiska växellådor är oftast mer benägna att misslyckas än standard eller femstegad versionen är av Accord. Trots detta, innan du tar bilen till en butik eller har något fast, är det bäst att veta vad de potentiella problemen skulle kunna vara. Instruktioner
1

Starta motorn och flytta Accord i "drive". Om avtalet inte kommer att flytta ordentligt, är det sannolikt på grund av en felaktig manöverlänkage. Även om detta är ovanligt, kan det hända på avtalen med över 100.000 miles. Detta beror på att bussningarna och kopplingen själv bära ut från utökad användning.
2

Låt foten från bromspedalen medan i växeln. Om bilen inte krypa framåt, då din momentomvandlare skulle kunna vara dåligt. Detta händer till höga miltal avtalen. Har din konverterare ersättas av en kvalificerad mekaniker. För vanliga sändningar, har du inte detta problem eftersom det inte finns någon momentomvandlare.
3

Kontrollera om din Accord stannar i växeln när du kör. Om din Accord inte kommer att stanna i växeln när du kör, kan det tyda på ett allvarligt problem med en automatisk växellåda. För vanliga sändningar, är problemet troligtvis orsakat av en sliten lamell. Detta är inte en allvarlig fråga. Men i automatiska växellådor, kan det tyda på allt från en sliten koppling i momentomvandlaren till trasiga eller saknade tänder på planetväxelsystemet att överenskommelsen använder. Har överföringen betjänas av en professionell mekaniker för båda frågorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64332.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.