Jetta Manuella Shifter Problem

Volkswagen Jetta har ingen påminner om den manuella växellådan problem som vissa Jetta ägare upplever. Enligt Repairpal.com, är mer än 20 rapporter arkiveras om de manuella shifter problem. De manuella shifter problemen avser det ingen omvända, skiftande buller och koppling på Jetta. Omvänd misslyckas
rapporter

Repairpal.com att Jetta ägare klagar på det omvänt i manualen shifter transmission misslyckas. Inga särskilda skäl anges för detta omvända misslyckande, men Edmunds.com har en teknisk tjänst bulletin (TSB) som publiceras av tillverkaren som rör överföring plattan som håller drivaxeln på plats. De bultar eller skruvar, som håller drivaxeln på plats, kan lossna eftersom skruvarna inte dras åt med rätt åtdragningsmoment specifikationer. När drivaxeln lossnar, gör det det omvända inte arbeta på den manuella växeln.
Clutch Problem

Volkswagen har publicerat en TSB på 1995 Jetta eftersom kopplingen inte kommer att återvända till stoppläge efter ingrepp, vilket gör den manuella växeln inte går smidigt eller att hoppa ut ur växeln. Kopplingen läget måste anpassas för att åtgärda problemet med den manuella växeln. När kopplingen inte återgår till stoppläge det orsakar växelspaken att inte engagera sig ordentligt eftersom överföringen är kvar i neutralläge eller något i neutralläge. Om sändningen är i neutralläge växlarna och ympkvistar trepunktslyft eller det blir svårt att växla.
Överföringsbrus

Volkswagen Jetta har rapporter om transmission buller när använder den manuella växeln. Denna överföring buller tillskrivs andra problem som TSBs har publicerats liksom problem som rapporterats på annan bil granskning och hemsidor rapport. Ett av problemen överföringsbrus skapas av de lösa bultar transmissionsplattan. Ett annat problem med den manuella växeln orsakar buller när de anställdes är tillskrivs kopplingen inte justeras ordentligt, och den sista rapporten om överföring buller tillskrivs överföringskabeln lossnar från manuell shifter, vilket också gör att kugghjulen att skifta hårt . När någon av dessa manuella shifter problemen börjar skapa oljud från transmissionen, måste Jetta ägare att ta bilen till en kvalificerad transmission tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66275.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.