Hur man känner igen en dålig Ball Joint

Den kulleden i bilen ansluter ratten till dina hjul så att du kan vända bilen åt vänster och höger . När kulleden är sliten eller trasiga , kan det orsaka flera problem för din bil . Det finns gott om tecken på att du har en dålig kulled . Om du märker att något är fel , har kulleden ut innan det orsakar ännu mer skada . Instruktioner
1

Lyssna efter en högljudd igång eller knäppande ljud när du vrider ratten . Det betyder oftast din kulled allvarligt sliten och dina däck blir lossas .
2

Kontrollera alla skaka i ratten . När din kulled är dåligt , kommer det att orsaka dina däck och fjädring för att studsa tillbaka och fjärde . Om kulleden blir värre , kan det leda till att hela främre delen av bilen att skaka .
3

Flytta dina framhjul tillbaka och fjärde när bilen är parkerad . Om det finns ett problem med kulled , dina däck kommer vicka och kännas lös .
4

Kontrollera hanteringen av din bil när du styr . En dålig kulled gör att dina däck för att mjuka upp , vilket i sin tur orsakar allvarliga hanteringsproblem .
5

Inspektera dina däck och leta efter onormalt slitage . Problem med fjädringen eller kulleder skapar ojämnt slitage och uddar på däcken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66271.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.