Felsöka en Lincoln Town Car

Lincoln Town Car är en lyxig sedanmodell som har en V-8 motor och automatlåda. Nyare modeller av bilen är utrustad med satellitnavigering, en digital hastighetsmätare och sensorer parkering. Som en Town Car ägare, kan du få problem med bilen från gång till gång. Grundläggande felsökning av några vanliga problem kan hjälpa dig att undvika ett besök till mekaniker, och kan också hjälpa dig att spara pengar i det långa loppet. Saker du behöver
Reservsäkringar
Startkablar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringarna om elektriska komponenter såsom de elmanövrerade stolar, horn eller elektriska fönsterhissar fungerar inte. Ta bort locket säkringshållaren placerad på instrumentpanelen och granska diagrammet på insidan av omslaget. Lokalisera placeringen av säkringen för den komponent i diagrammet. Ta ut säkringen och inspektera den. Om metallen länken inuti den är skild, har det gått en säkring. Ersätt den med en säkring med samma amperetal. Sätt tillbaka locket och testa komponenten.
2

Kontrollera batteriet om motorn inte startar. Slå på strålkastarna. Om de inte slå på eller om de är svagt, ladda batteriet med startkablar. Anslut den positiva klämmor startkablar till de positiva inläggen på Town Car batteri och batteri i bilen tillhandahåller uppsving. Likaså Anslut den negativa klämmor till de negativa inlägg. När Town Car börjar, ta bort startkablar och låta motorn gå i minst 20 minuter så att batteriet laddas.
3

Kontrollera positionen för växelreglaget om bilen startar inte när nyckeln vrids i tändningslåset. Kontrollera att växelreglaget är antingen i "Park" eller "neutralt" läge och du trycker på bromspedalen när du startar motorn.
4

Kontakta din mekaniker om bilen inte startar inom en några dagar för att vara i verkstaden. Mekanikern kan ha glömt att koppla något. Be mekanikern att omtolka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67847.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.