Viper Fjärrstart System Felsökning

En fjärrstart systemet kan få bilen klar och varm under de kalla vintermånaderna. Viper 5501 är en multifunktionell fjärrstart system som ger enkel åtkomst till din bil, med nyckel-mindre inträde för dörrar och bagageluckan som fungerar upp till en mil bort från fordonet. För säkerheten finns en starter kill funktion också. Om det finns problem med systemet, det finns åtgärder för att lösa dem. Saker du behöver
Installationsanvisning
Spänningsprovare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera uppstarten diagnostik för Vipers startmodulen, selar och deras anslutningar Om fjärrstart aktiveras inte. Uppstarten diagnostik kommer att kontrollera att allt med modulen fungerar korrekt baserad på den fjärrstarten installera guide. Kontrollera att selar är ordentligt ansluten till startmodulen och att anslutningarna till fordonets kabelnät är bra. Kontrollera spänningen och säkringarna på de viktigaste sele och tunga gauge sele.
2

Verifiera spänningen på lila ledningen två sekunder efter att fjärrstart aktiveras om fordonet inte startar men fjärrstart gör. Om det finns spänning, sedan se den lila ledningen är ordentligt ansluten till startmotorn. Om det inte finns någon spänning, kontrollera 30A säkringarna på modulen. Om grå eller svart tråd, beroende på modell, är att upptäcka en plats avgift, kommer det att sluta med fjärrstart. Om det finns en aktiv startspärr på fordonet, kan det också orsaka att fordonet inte att starta.
3

Kontrollera att veven tiden är satt tillräckligt högt om fordonet dör omedelbart efter det börjar och det finns ingen aktiv startspärr på plats. Inte alla fordon starter system är kompatibla med "Virtual Tach Voltage Sense" inställning, och detta kan störa starten. Kontrollera diagnos för fjärrstart modulen eftersom det skulle fungera som det ska och start problem kan vara relaterade till något annat med bilen.
4

Kontrollera att veven tiden är korrekt inställd om bilens startmotor fortsätter att gå. Ställ veven tiden som "Tach Lär" inställning kanske inte har slutförts, speciellt om LED-ljus är inte fast och ljust. Den "Tach Lär" installationen är tänkt att synkronisera Viper-modulen med den exakta starttiden för fordonet. Kontrollera signalen på den lila /vita Tach ingång tråd, om det inte finns någon signal, sedan se till att kabeln inte är trasig eller skadad Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66134.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.