Ford Taurus Idling Problem

Om du äger en Ford Taurus , är det en bra idé att köpa bruksanvisningen för din bil . Det kommer att hjälpa dig med att diagnostisera problem som kan uppstå . Med denna kunskap kommer att hjälpa dig att diagnostisera problem med din Ford Taurus och undvika kostsamma resor till auto butiker . Misständning på tomgång
p Om din Taurus inte går på tomgång smidigt , och du upptäcker ljudet av misständning , kan detta bero på ett antal möjligheter . Den främsta källan till misständning är oftast ett tändstift problem , så börja med att granska dem . Ett tändstift kan vara knäckt , smutsig eller har en felaktig gap mellan de två punkterna. Ta och kolla , de pluggar , en i taget , så att du inte får ledningarna i fel ordning när du byter dem . Kontrollera varje tändkabeln när du tar bort det för fel , liksom. Felaktiga ledningar kommer att orsaka samma symptom .
Bränslefilter Problem

Bränslefiltret kan vara igensatt , vilket kommer att resultera i återkommande tomgång frågor . Undersök din bränslefiltret för träskor och smuts . Om smuts kommer in i bränslet , kommer det att orsaka ojämn tomgång och hostar .
Andra möjliga orsaker

Kontrollera kamremmen efter tecken på slitage , vilket kan orsaka tomgång problem . Kontrollera också om en defekt bränslepump , ett tändsystem problem eller ett problem med ledningar eller spole . En annan viktig fråga kan vara en läckande topplockspackning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66123.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.