Hur Skjut jag en Backseat Nere i en Toyota bil för mer lagringsutrymme?

Toyota erbjuder en mängd olika fordon, inklusive sedans, stadsjeepar, halvkombi och kupéer, med decennier värde av optioner. Förfarandet för att sätta ditt baksätet ner kan skilja sig från år, märke och modell av fordon du äger. Att sätta stolen i ryggen kan erbjuda gott om extra utrymme för last behov, ännu mer så i stadsjeepar och halvkombi, vilket kan inkludera ett alternativ för det främre passagerarsätet för att gå ner också. Instruktioner
1

Öppna bagageluckan eller luckan för att komma åt baksidan av sätena. Kontrollera om ett handtag på baksidan av sätena (i stadsjeepar eller halvkombi endast). Dra i handtaget för att frigöra platser.
2

Kontrollera om en draglina alternativ i sedaner eller coupes ligger mellan sätena och stammen änden på toppen. Dra fliken, vilket kommer att frigöra sätena. Gå runt till bilens baksätet att skjuta sätena ner när låset frigörs.
3

Leta efter ett handtag eller knapp på baksidan av fordonet. Handtaget bör placeras på den sida av luckan eller bål, ovanför där däcken är, och kan visa en bild av sätet. Dra eller tryck på knappen, eller dra för att lossa handtaget. Sätena ska gå ner på egen hand, men om inte, gå till baksidan av bilen för att trycka sätena ner.
4

Gå till baksätet av fordonet om du inte kan hitta en release mekanism i stammen eller i området tillbaka bakom sätena. Titta bredvid nackstöden för en knopp eller handtag. Dra reglaget uppåt för att frigöra låset och skjut sätet nedåt eller dra upp på handtaget för att låsa upp och skjut sätena ner.
5

Kontrollera om ett handtag på sidan av baksätet och flytta det hela vägen upp samtidigt som du trycker ner sitsen (samma handtag som flyttar sätet fram och tillbaka i upprätt läge). I större fordon såsom Sequoia, Highlander eller 4runner, kan alternativen variera. I fullastade modeller, kolla efter en elektronisk knapp bland de främre kontroller som visar en bild av sätena - tryck på knappen för att flytta de bakre sätena ner elektroniskt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65256.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.