Felsökning Low Power i en 2002 Dodge Grand Caravan

drivkraft är viktigt. Om du kör din 2002 Dodge Grand Caravan och du kan inte driva undan av ett annat fordon, då kan du ha en olycka. Om du vill försöka lista ut varför bilen har en förlust av makt, kan du prova några felsökning Ides innan du skickar den till verkstaden. Saker du behöver
flaska bränsle injektor renare
Nya tändkablarna
Tändstiftshylsa och ratchet
nya tändstift
Visa fler instruktioner
1

Ta din husvagn till bensinstationen och fyller upp med premium bränsle. Lägg flaskan av bränsle injektor renare till bränsletanken.
2

Kör fordonet som du normalt gör tills tanken är nästan tom. Fyll tanken tillbaka upp med premium bränsle. Se om bränsle injektor renare gjorde en skillnad. Om inte, sedan gå vidare till nästa steg i felsökningen.
3

Byt tändkablarna med de nya. Ta bort dem en efter en så att du inte glömmer var de går tillbaka. Tändstiftet trådarna löper från distributören till varje tändstift. Fördelarlocket ser ut ungefär som en bläckfisk. Kör vagnen och se om du nu har makten. Om inte, gå vidare till nästa steg i felsökningen.
4

Byt tändstift med de nya. Ta bort varje tändstift en i taget med tändstiftet hylsa och spärrskaft. Uttaget glider över tändstiftet och du slår spärren till vänster för att ta bort den. Ersätta den med den nya i omvänd för flytt. Kör din Dodge Caravan för att se om du nu har mer makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67213.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.