Hur Testa strömbrytaren fönster dörr av en 2005 Ford F-150

Den 2005 Ford F-150 var utrustad med en 4,2-liters V-6 motor i basutförande. Valfria 4,6-liters V-8 eller 5,4-liters V-8 motorer fanns tillgängliga i uppgraderade trim paket. Förardörren fönster switch styr alla fönster för 2005 F-150. Testning av passagerarutrymmet dörrutan växel liknar, men det finns endast en omkopplare för att testa. Testa strömförsörjningen till F-150 fönster switch tillåter dig att avgöra om felet ligger i ditt fönster switch eller i ledningar som leder till växeln. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Multimeter
Nytt fönster (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren som du är ska kolla brytaren på. Sätt en platt skruvmejsel mellan den främre läppen av fönstret kontroll bezel och dörrpanelen. Bänd försiktigt upp för att frigöra infattningen från dörrpanelen. Ta bort panelen fönstret brytaren för hand. Lossa de elektriska kontakterna på baksidan av manöverpanel.
2

Vrid tändningsnyckeln till tillbehör positionen. Ställ din multimeter till volt inställningen. Sätt den positiva sonden från din multimeter i kretsen 400 i fönstret omkopplare elektriska kontakten. Den 400-kretsen är längst upp till höger, om du tittar i änden av kontakten med klämman uppåt. En ljusbrun och svart tråd kommer att vara på motsatt sida av kretsen 400.
3

Ställ den svarta proben från din multimeter mot en ren metall jordpunkt på dörrkarmen. Om spänningen är mer än 10 volt, och fönstret kommer inte att fungera korrekt, byt fönster switch. Om spänningen är lägre än 10 volt, då är det ett elektriskt problem annat än fönstret switch.
4

Installera fönster switch elektriska kontakter på fönstret switch. Ställ omkopplaren panelen på dörren. Installera fönster bezel byta panel på den bakre läppen först. Skjut den främre delen av ramen för att låsa den på dörrpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68689.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.