Hur att sterilisera Piercing Needles

En säker och professionell piercing utförs med instrument och nålar som är steriliserade i en apparat som kallas en autoklav. En vanlig missuppfattning av ett oprofessionellt eller obildad kropp piercer är att nålar är sterila efter att torka dem med alkohol eller koka dem på spisen. En steriliserad nål kommer att komma ut av en autoklav, innesluten i en steril påse och endast berört med handskar på händerna. Den sterila påsen har en färgskiftande indikator som visar att nålen är steril efter cykeln i autoklaven är klar. Saker du behöver
Piercing nål
steril påse
Pen
Handskar
Autoklav
indikatorremsan
Visa fler instruktioner
1

Märk varje steril påse med datum, ordet "nålen" för att beskriva innehållet i påsen, och nålens storlek. Använd en penna eller markör att märka påsen.
2

Don ett par latexhandskar. Om du har en allergi mot latex, använd nitrilhandskar. Dra i den blå delen av den sterila påsen borta från det vita papperet del att placera nålen inuti. Placera nålen i påsen genom att peka den vassa änden ner i påsen. Center nålen in mellan det blå och papper sida för att förhindra upphakning eller punktera papper eller blå sidan av den sterila påsen.
3

Ta bort skyddsfilmen från remsan på fliken för påse. Vik över klaffen att försegla påsen. Placera påsen, pappers uppåt, i autoklaven facket.
4

Lägg ut en indikator remsa med belastningen av nålar i autoklaven. Fyll autoklav och stäng dörren. Ställ in timern för cykeln. Avlufta cykeln genom att vrida vredet till vent alternativet när timern signalerar slutet av cykeln. Autoklaven s påtryckningar och mätare värme tillbaka till noll eftersom autoklaven svalnar. Ta nålar med rena handskar när båda mätarna når noll och de sterila påsarna är torra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64734.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.