Felsökning en bränslepump i en Porche 944

Porsche 944 byggdes till 1991. Det producerades med en 3,0 liters rak fyrcylindrig motor och kom standard med många olika funktioner, inklusive servobromsar, en makt soltak, farthållare, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, en fem-växlad manuell växellåda och fyra hjul låsningsfria bromsar. Den var också utrustad med en elektrisk bränslepump som sitter inne i bilens bränsletank och skickar bränsle från bensintanken till motorn. Genom korrekt felsökning bränslepumpen du kanske upptäcker att ett annat bränslesystemet komponent är defekt och spara den tid det skulle ha tagit att komma och byta pumpen. Saker du behöver
bränsletryck mätare
tändningsnyckeln
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Watch för din Porsche att uppvisa symptom på en misslyckad bränsle pump. De två primära symptom på en dålig bränslepump är Porsche att inte starta när du vrider på startnyckeln och motorn stannar när du trycker ner gaspedalen för att öka Porsches hastighet.
2

Kontrollera bränsletrycket är i rätt intervall. Anslut en bränsletrycksmätaren till Schrader ventil på din bil. Schraderventilen ser mycket lik en luft munstycke på en cykel eller bil däck och ligger på toppen av din motor. När du har anslutit bränsletrycksmätaren till ventilen, förvandla din Porsche på och låt motorn gå på tomgång. Läs mätaren för att se om bränsletrycket ligger inom ett godtagbart intervall. Rätt bränsle tryckområde för en 1991 Porsche 944 är 46-51 pounds per kvadrattum.
3

Kontrollera om bränsle tryckregulatorn som orsakar dina problem bränslesystem istället för en defekt bränslepump. Om din Porsche har lågt bränsletryck bränsle tryckregulatorn kan vara fel istället för bränslepumpen. Med bränsle tryckmätare fortfarande sitter schraderventilen, hitta regulatorn bränsletrycket, vilket är nära Schrader ventil, och försiktigt pressa bränsleledningen kör till regulatorn medan Porsches tomgång. Om bränsletrycket mätaren visar bilens bränsletrycket ökar när du pressa bränsleledningen regulatorn är dåligt och bör repareras eller bytas ut.
4

Kontrollera att bränslepumpen börjar arbeta när batteriet börjar arbeta. Bränslepumpen ska börja dra gas från bränsletanken så snart batteriet i bilen börjar energigivande. Förvandla din tändningsnyckeln ett hack till höger så att batteriet är på men Porsches motorn inte. Sitta och lyssna efter bränslepumpen. Du bör kunna höra det fungerar om det fortfarande fungerar. Du kommer att behöva utföra detta test på en lugn plats eller du kan behöva en andra person att hjälpa dig lyssna efter pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67267.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.