Felsökning av en 2005 Dodge Grand Caravan

Dodge Grand Caravan har gått igenom fem generationer av förbättringar och förfiningar. Från och med 1984, erbjöd Caravan konsumenter ett sätt att rymma fler passagerare än de vanliga fyra-sits erbjudanden som finns i sedaner. Med tiden blev det uppenbart att det fanns problem som är unika för 2005 års modell av husvagn. Du måste felsöka van att se till att din bil är säker att köra. Instruktioner
1

Kontrollera höger framsäte-Indragare. På vissa vagnar som inte var utrustade med en "stuva och gå"-funktionen, kan bilbälte upprullningsdon har felaktigt monterade. I detta fall kommer säkerhetsbältet inte riktigt hålla tillbaka en passagerare vid en krock. En återkallelse har utfärdats, och du kan få bältesupprullare vid en Chrysler återförsäljaravtal.
2

Kontrollera tillverkaren av dina fönster på din Grand Caravan. Några härdat glas används som ersättning fönster för 2005 Dodge Grand Caravan (installeras av Safelite Autoglass - produkt-ID DOT-430) var felaktigt tillverkade och kommer inte splittras i små bitar som bilsäkerhet glas bör. Vid en krock kan du bli allvarligt skadad av glasskärvor. Du kan få det kontrollerat och ersätts under återkallelsen genom att ringa Safelite på 1-888-246-6298.
3

Kontrollera de främre vindrutetorkarna. Den främre torkare motorarmaturen kan gå sönder under normal drift. Om detta händer, kommer dina vindrutetorkare fungerar inte. Du kan ha det här objektet kontrolleras och bytas ut under återkallelsen vid något Chrysler återförsäljaravtal.
4

Kontrollera avgasventilen recirkulation. EGR-ventilen på 2005 Dodge Caravan är ett känt tillförlitlighet fråga. Kranen är placerad ovanför generatorn. För att felsöka denna komponent, starta Caravan och låt den värmas upp till normal arbetstemperatur. Har en assistent rev motorn medan du visuellt inspektera kolven på EGR-ventilen. Om den öppnas och stängs som din assistent varvtal motorn, då ventilen fungerar normalt. Om den inte gör det, då ventilen har misslyckats och kommer att behöva ersättas av en erfaren mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64110.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.