Chevy Suburban Ström Fönster Hjälp

Under många år har Chevy Suburban haft möjlighet att fönsterhissarna , som drivs av en motor som flyttar dem upp och ner . När en makt fönster på en förorts slutar arbeta , det finns flera möjliga orsaker att tänka på . Undersöka systemet

fönsterhissen i Suburban har fyra huvudkomponenter: manöverkontakt , regulatorn , motorn och det spår som håller fönstret . Dra loss dörrpanelen och titta på alla komponenter . Om du kan höra motorn rör sig när du rullar upp fönstret , motorn och dess komponenter är bra , och problemet kan vara i regulatorn eller fönstret spåret . Kontrollera om fönstret är utanför banan som håller den på plats . Mer än sannolikt , det är därför fönstret inte kommer att röra sig .
P Om det inte finns något ljud när du växlar omkopplaren power fönstret , kontrollera säkringen rutan för att se om några säkringar har trasiga trådar . Om så är fallet , byt ut dem och se om det löser problemet . Säkringsdosan är under förarsidan instrumentbrädan och har en liten dörr .

Annan orsak till problemet kan vara vatten droppande i fönstret , vilket kan kortslutning och förstöra något av den elektriska fönsterhissen elektriska komponenter , inklusive motor och omkopplaren . Testa brytaren genom att haka en bil testlampa till switchens kontakter och se om brytaren kan hålla en laddning med bilens tändning i läge "på" . Om det misslyckas testet , installera en ny switch .
P Om fönstret fortfarande inte fungerar , är det sista alternativet att byta ut motorn . Motorn är en silver låda innanför dörren och är ansluten till alla komponenter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64603.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.