Så Kontrollera bränsletryck för en Subaru Outback

Subaru Outback introducerades 1995 som en bil som kunde hantera den oländiga vägar och stigar som en lastbil kunde hantera. Termen Outback är ofta förknippat med grov land terräng i Australien. Den initiala Outback talesman var Paul Hogan (berömd "Crocodile Dundee"-stjärnan), då Outback introducerades till Amerika. The Outback är fortfarande tillgängliga för 2011 års modell. Test av bränsletrycket på en Outback är en identisk process oavsett år. Saker du behöver
Bränsletryck Assistant testare
eller andra person
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet i fordonet, och stäng av motorn vidare. Om motorn inte startar, sedan ha en assistent sitta i förarsätet för resten av det här projektet.
2

Öppna huven på av fordonet, och leta reda på bränsleledningen, på toppen sida av motorn. Bränslet järnväg är den metall järnväg som levererar bränsle till insprutarna. Leta reda på och ta bort bränslet locket provtryckning från bränslefördelningsröret. Testaren port omslaget ser ut som en spindel keps från ett däck och sticker ut från bränslefördelningsröret.
3

Sätt testaren bränsletrycket på bränsletryck testa port bränslefördelningsröret för hand. Om fordonet redan är igång, ta del av det tryck som bränslefördelningsröret producerar. Detta är bränsletrycket för ditt fordon. Om fordonet inte är igång, har din assistent vrida om nyckeln så att motorn stängs över. Ta del av bränsletrycket i bränsleledningen när din assistent vrider nyckeln. Byt bränsletrycket cap testa port eller täcka när du är klar med dina värden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66086.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.