Vad vill kolla om min Beetle Bug startar inte?

Din Volkswagen Beetle är omisskännlig på vägen. Ingen annan bil har sin stil och design, och det erkänns överallt. Även en respekterad biltillverkare producerade din Beetle är din distinkt ride inte immuna mot tillfälliga mekaniska problem. Om du får in din VW och tycker att det inte kommer att starta, det finns ett antal saker att kontrollera för att fastställa orsaken. Börja med det uppenbara

När du har bråttom kan du förbiser ibland det uppenbara. Börja kolla skäl din Beetle kommer inte börja med att gå till de uppenbara lätt fixar först.

Kontrollera din bränslemätare och se om det finns bränsle i tanken. Om den är tom, kommer din bil uppenbarligen inte starta. Sätt mer bränsle i bilen och vara på väg.
P Om din nyckel roterar fritt i tändningslåset eller det kommer inte snurrar alls, så kontrollera att du har rätt nyckel för din bil, enligt att FamilyCar.com. Du av misstag skulle ha plockat upp fel nycklar på väg ut ur huset.
P Om du har en automatisk växellåda Beetle, ta växelväljaren och vara säker på att du är i "Park." Om bilen var stötte i ett drivande kugghjul, kommer motorn inte att starta. Om du har en manuell växellåda modell, vara säker på att kopplingen trycks hela vägen in
Elektrisk

När du vrider om nyckeln och hör ett snabbt klickande ljud eller ingenting alls, är det troligt att du har ett problem med det elektriska systemet. Det vanligaste problemet är ett svagt eller urladdat batteri. Ladda batteriet på en rännil laddare eller hoppa starta den genom att haka kablar till en annan började bilen.

Om batteriet var inte problemet, kan du behöva reparera startmotorn eller solenoiden eller möjligen tändningslåset, enligt till FamilyCar.com.
Fuel
p Om du har uteslutit elektriska problem med din Beetle, måste du överväga en orsak bränslesystem. Ett igensatt bränslefilter eller en dålig bränslepump kommer att hålla din VW från att starta normalt.

Förvandla din nyckel till tillbehöret inställning i en lugn plats med radion avstängd. Du bör kunna höra din bränslepump kom igen och bygga upp trycket i ledningen med en tråkig klick och brummande ljud. Om du hör ingenting när du vrider på nyckeln, är det möjligt att du har en trasig bränslepump, enligt FamilyCar.com.
P Om din bränslepump verkar fungera normalt, kan problemet vara med en igensatt bränslefiltret. Detta är att föredra framför bränslepumpen problemet och är en enkel fix.

Beroende på år och modell av din Beetle, hittar du bränslefiltret antingen i motorrummet område eller längs ramen under fordonet. Ta bort filtret och kontrollera den för crud att se om det är att hålla ett flöde av bränsle från att gå igenom linjen.

Volkswagen Beetle kan förses med ett antal olika bränslefilter, inklusive rostfritt stål filter för vissa modeller som kan tvättas och återanvändas, enligt TheClassicBeetle.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64628.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.