1995 Jeep Grand Cherokee Gauge Problem

Den 1995 Jeep Grand Cherokee har framkallat flera rapporter från ägarna om elektriska och spårvidd problem. Edmunds.com listar 58 olika teknisk service bulletiner (TSBs) publiceras av Chrysler som påpekade dessa problem. Dessa inkluderar problem Kabelstam mätare konsolen misslyckande och andra elektriska störningar som påverkar mätarna på Jeep. Speed ​​Sensor Problem

Repairpal.com, en bil rapporter och register webbplats, listar en TSB som berör ett problem hastighetssensor som påverkar noggrannheten i hastighetsmätaren. Rapporter uppger att de gamla hastighetssensor läcker vätska in i adaptern, skapar ett problem med mätarna på fordonet. I detta fall måste den vita hastighetssensor för att ersättas med en svart hastighetssensor som introducerades av Chrysler 1993 men var inte en del av produktionen komponenterna i 1995 Jeep Grand Cherokee. Ägarna måste ta sitt Jeep till en återförsäljare och har detta utbyte hastighetssensor installerad för att förhindra denna mätare problem.
Instrument Panel Underlåtenhet

Flera rapporter om instrumentpanelen misslyckande redovisas av Carcomplaints.com, en annan bil rapporten, problem, klagomål och register hemsida. Både Repairpal.com och Edmunds.com har problem rapport eller TSB om ett problem syresensor och kablage som gör kontakt med drivaxeln, orsakar skador på både syresensorn och kablage. När skador uppstår på ledningsnätet, misslyckas instrumentpanelen, vilket mätarna på Jeep att misslyckas. Det enda sättet att lösa detta spårvidd problemet är att ha ledningsnätet ut och anbringas på nytt för att förhindra att kardanaxeln från att påverka eller skada ledningsnätet.
Kabelstammen Problem

ledningsnätet som styr mätarna på 1995 Jeep Grand Cherokee har en TSB som rapporterar att reparationer på ledningsnätet inte görs på rätt sätt. TSB förklarar hur de gamla skarva reparationer på ledningsnätet inte fixa spårvidd problem som vissa Grand Cherokee ägare upplevt. Kabelnätet skarv reparationer måste göras annorlunda, enligt TSB. Jeep-ägare som fortsätter att uppleva spårvidd problem när kablage reparationer har gjorts måste ta sitt fordon tillbaka till generalagenten för att säkerställa att rätt kablage skarvning tekniker och komponenter används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66070.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.