Felsökning av problem med tändningslåset

Ditt fordon kan börja utveckla problem tändningslåset eftersom den blir äldre. Tändningslås problem presenterar vanligen själva som oförmåga att starta bilen. Det finns ingen officiell livslängden för de flesta tändsystem, kommer ni att sluta vanligtvis upp ersätter tändningslåset när den dör, vilket kan ske plötsligt. Men innan du byter switch, måste du felsöka problemet. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Öppna säkringen panelen i bilen under rattstången.
2

Ta bort säkringen till tändningen starter. Använd diagrammet på undersidan av gruppcentralen lock och säkringen avdragare placerad i säkringsdosan. Addera 3

Kontrollera metallbandet i säkringen. Om den är trasig eller skadad på något sätt, byt ut säkringen med en annan säkring med samma ampere.
4

Öppna huven och ställ in ratten på voltmetern till "Volt."

5

Tryck på den röda ledningen på voltmetern till strömuttaget på batteriet. Sedan trycker du på svarta ledningen på voltmetern till den negativa polen på batteriet.
6

Läs voltmetern displayen. Batteriet bör avger 12.4 volt. Om den inte gör det, så att batteriet är dött. Om batteriet är bra, då det kan vara problem med tändningen.
7

Vrid tändningsnyckeln. Om batteriet är laddat och du inte hör ett klick när vrida tändningen till "III" för att starta motorn, då tändningen är död.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64547.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.