Tecknen på en dålig kulled och Spindle

Den kulled och spindeln är komponenter i bilens styrning och fjädringssystem . En dålig kulled eller spindel kan orsaka problem med din bil och kraftigt ökar risken att bli inblandad i en allvarlig olycka på grund av förlust av styrförmåga . Det finns flera saker att titta efter om du misstänker att din bil har en funktionsstörning eller trasig kulled eller spindel . Däckslitage

En dålig kulled eller trasiga spindel kan orsaka bilens däck slits ojämnt . Om bilens däck verkar ha mer mönsterdjup kvar på insidan än på utsidan , bör du kontrollera kulleder och spindel , tillsammans med resten av upphängningen .
Problem med styrningen
< br >

bilens kulleden är en integrerad del av styrsystemet . Om kulan är mycket slitna eller går sönder , kan du räkna med att ha problem med styrningen med din bil . I vissa fall kan du vara helt oförmögna att styra fordonet . Det är därför du bör ha din kulleder regelbundet kontrolleras och ersättas av en mekaniker . AA1Car rekommenderar ersätter kulleder när bilen har plågats upp mellan 70.000 och 150.000 av körsträcka .
Ljud

Trasig eller felaktig kulleder och spindlar kan orsaka din bil att göra konstiga ljud när man kör på vägen . Slipning , popping eller andra ljud som verkar komma från din hjul eller däck område måste kontrolleras av en mekaniker så snart som möjligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66059.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.