Vilka är symtomen på en dålig Kamaxellägets sensor?

En kamaxellägets sensor används på bilar som inte har distributörer. Den kamaxellägets sensor talar om för datorn på fordonet vilken cylinder är bränning och tider skottlossningen av varje cylinder för att säkerställa bilens motor fungerar effektivt. När kamaxeln lägesgivare misslyckas eller är dåligt, utvecklar bilen symtom som inte startar, misständning eller tvekar vid acceleration. Motorn startar inte

Motorn i bilen startar inte när kamaxelns lägesgivare är dåligt eller inte. Motorn slås över, men inte avfyras på grund av den dåliga kamaxellägets sensor. Bilen Ägaren måste avgöra att inget annat problem som gör att motorn inte startar som ett problem med starter, magnetventiler, batteri, terminaler eller tändstift. Sensorn kabelnät kan också vara lös eller trasig, vilket visar samma symptom som en dålig kamaxel sensor. Positionsgivaren används för tidpunkten av bilen och när denna tidpunkt inte kontrolleras, kommer motorn går ojämnt.
Engine tvekar

En dålig kamaxellägets givare är att motorn tvekar vid tomgång eller accelererar. När gaspedalen trycks ned, kommer motorn att börja accelerera, men tvekar eller spilta under denna process. Denna tvekan är ett symptom på en dålig kamaxel sensor eftersom cylindrarna inte sparken i rätt ordning och att datorn inte registrerar korrekt information för att cylindrarna avfyrats ordentligt. Fordonets ägare måste ta bilen in till en mekaniker och ha Fordonet skall placeras på en diagnostisk dator för att avgöra om den kamaxellägets sensor är dåligt när detta symptom uppstår.
Engine misständningar

Motorn börjar att ur funktion när kamaxellägets sensor är dåligt. Bilens motor cylindrar blåser förbränningen genom avgasröret, vilket orsakar ett högt ljud att höras och bilindustrin att agera som om det kommer att dö. Detta misständning sker eftersom cylindrarna är för sent på grund av den dåliga kamaxellägets sensor. Varje cylinder måste skjuta i rätt ordning för att motorn ska fungera effektivt och smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66247.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.