Chevy Lumina Van Stalling Problem

Konstant eller episodisk stannat i ett fordon är inte bara obekvämt , det är ett bra sätt för ditt fordon för att hamna i skymundan på obestämd tid . Om du upplever detta med en Chevrolet Lumina van , det kan vara allt från kylsystemet till transmissionen . Grunderna

Det första du vill göra är att leta efter ett kylsystem problem . Sådana frågor är ökända för att orsaka motorstopp . Kontrollera nivån kylvätska och kontrollera att den är i rätt höjd . Kontrollera också att se om du kan lukta kylvätska eller se det läcker ut på marken . Det brukar visas grönaktig eller blå till färgen och har en stark lukt .
Funktioner

När du har fyllt på kylvätska , övervaka det att se till att det inte är läcker . Tänk att ha kylaren och vattenpumpen av fordonet undersöktes . Den blockering kan också indikera ett problem i din sändning .
Överväganden

Även om många av Lumina van s års produktion såg minns , gjorde de inte direkt hänför till antingen motorns kylsystem eller transmissionen . Men det fanns återkommande problem med bränsleledningarna . Det finns en möjlighet att det finns ett samband mellan det motorstopp och bränsleledningen. Om du har ett problem bränsleledning , speciellt en läcka , är din största oro stannar inte , utan brand och explosion . Ta den till en professionell så snart som möjligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67678.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.