Batteriet i min 1992 Jeep Cherokee Kommer inte bo Charged

Det finns flera orsaker till att batteriet på din 1992 Jeep Cherokee inte får vistas debiteras. Något av en rad problem med bilens laddningssystem kan orsaka ditt batteri att stoppa laddning eller få den att inte behålla en laddning. Det finns flera olika potentiella problem områden du kan söka för att få en uppfattning om huruvida problemet är själva batteriet eller om bilen kommer att behöva gå till mekaniker för reparation. Instruktioner
1

Öppna din huva och undersöka batteriet noggrant. Sprickor i batteriets hölje, kan korrosion på anslutningarna eller lösa ledningar eller grunder orsaka allt ditt batteri inte riktigt driva din Jeep Cherokee.
2

Kontrollera batteripolerna och se till att de sitter fast ordentligt och fri från korrosion. Du kan behöva använda en skiftnyckel för att dra åt dem om de är lösa.
3

Kontrollera serpentin bälte för din Cherokee generator och se till att det inte finns några uppenbara problem, såsom en lös eller brusten rem eller remskiva.
4

Ta bort batteriet från fordonet och ta den till en lokal anläggning som utför gratis batteritest. Typiskt, de flesta butiker som säljer bilbatterier erbjuder denna tjänst, inklusive nästan varje större bildelar återförsäljare. Om batteriet inte håller laddningen när den är provad, är ditt batteri är för gamla och behöver bytas ut.
5

Kontrollera din generator för att se till att den ger en korrekt laddning. Du kan göra detta genom att köpa en voltmeter på din lokala Biltema och koppla upp till Cherokee generatorn enligt anvisningar från den enskilda mätarens bruksanvisning. Spänningen Mätaren kommer att låta dig veta om generatorn producerar tillräckligt av en avgift för att driva fordonet. Om den inte är det kommer du att behöva ta Cherokee till en mekaniker så han kan bestämma exakt vad som orsakar generatorns fel och reparera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66397.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.