Hur hitta en lastbil med VIN

Det kan vara svårt att spåra ett specifikt fordon. Om du lagligen äger en saknad lastbil eller är ett samarbete signerat på ett lån men vet inte var bilen är, kanske du kan använda bilens chassinumret (VIN) för att hjälpa dig att begränsa dess plats. Om du har en annan anledning att lokalisera bilen, kan du precisera fortfarande den stat där fordonet är lagligen registrerat och kanske kan hitta den med hjälp av det som utgångspunkt. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Leta truckens Vehicle Identification Number. Det kommer att vara placerad på köpet pappersarbete, dokument försäkring, registreringsinformation och lastbilens titel, förutom att vara stämplat på en platta som fästs på lastbilens instrumentbräda. Använd VIN för att få ett fordon historia
2

rapportera om lastbilen. Du kan få en rapport fordon historia från flera olika företag, däribland AutoCheck och CarFax. Standarden rapport innehåller vanligtvis information om tillståndet och län där fordonet för närvarande är registrerad eller senast var registrerad. Du kommer att få rapporten i några minuter efter att du skickat VIN.
3

Identifiera den sista platsen lastbilen var registrerat i. Gå till den lokala avdelningen av motorfordon inom det området och tillhandahålla bevis på att du är den lagliga ägaren eller någon av de juridiska ägarna av lastbilen. Begär DMV platsinformation för lastbilen.
P Om du inte är den lagliga ägaren av lastbilen, kommer du att begränsas till den positionsinformation som tillhandahålls av fordonets historia rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66011.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.