Vilka är orsakerna till Front Problem Wheel Drive?

Det finns fördelar med front-, bak-och alla fyrhjulsdrivna bilar, men för den genomsnittlige pendlaren, bör framhjulsdrivna fordon tillfredsställa alla runt behov. Dock kan problem med styrningen i framhjulsdrivna bilar inträffa för en rad olika skäl. CV Joints

konstant hastighet (CV) leder är en framhjulsdriven komponent som upprätthåller konstant rotation. En skadad drivknut orsakar ett klickande ljud och kan bära stora spår, och om inte fast, kan leda till förlust av framåt eller bakåt enhetsfunktion, enligt Auto Speeds Michael Knowling.
Toe Problem

väl överens däck bör påpekas i samma riktning och torg till varandra, enligt AA1 Car. Även på framhjulsdrivna fordon, ska bakre och främre tå anpassas. Om bakre tån är avstängd, kan en bakaxel styrning tillstånd inträffar som påverkar styrningen.
Camber

Camber, vinkeln på ett fordons hjul, bör vara identisk från sida till sida, enligt familjen Bilens Charles Ofria. På framhjulsdrivna bilar, om camber är olika från sida till sida av bilen kommer att dra i en riktning, vilket tyder på att en del är sliten eller böjd, vilket kräver reparation
Caster

Ofria förklarar att när du vrider en ratt, är vinkeln på pivot av en sväng kallas Caster. Liksom camber, om Caster inte är korrekt inställd, måste den repareras eller bytas ut, som ett hjul som skiljer sig från sida till sida kommer antingen dra bilen i en riktning eller orsaka problem i rak linje spårning, enligt Ofria.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65758.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.