Vilka är orsakerna till 4-Wheel bromsfel i en Ford E-150?

Bromsar avgöra fordonets bromskraft vid normal körning eller snabbt stopp situationer. Fel i bromssystemet i någon form utgör en fara. Fyrhjulsdrift misslyckande innebär en stor möjlighet för katastrof. Ford E-150 använder en makt booster, huvudcylinder, front-wheel skivbromsar och bak-hjul trumbromsar. Samtidig fel på hela systemet härrör från endast ett fåtal källor. Air

En samtidig utslagning indikerar ett problem i huvudcylindern eller power booster. En stor luftbubbla i en av dessa två system resulterar i alla fyra bromsarna inte fungerar på rätt sätt. Du kommer att märka det här problemet genom att pumpa dina bromsarna flera gånger för att få dem att fungera. Blödning luften ut tar tid men lätt korrigeras problemet.
Läckor

Bromsar fram och bak bromsar ansluter till huvudcylindern individuellt. En massiv läcka i närheten eller vid huvudcylindern kommer att orsaka alla bromsarna misslyckas omedelbart. En liten läcka nära en av bromsarna kommer inledningsvis att orsaka dra som de övriga bromsarna håller på bättre innan alla fyra börjar förlora makten. Inget belopp av pumpningen stoppas ett fordon när en tillräcklig mängd vätska läcker ut ur systemet, vare sig på huvudcylindern eller nära en av bromsledningarna.
Ström Booster eller Master Cylinder

Omedelbar misslyckande utan någon indikation på en fråga (tecken på läckor eller dra) indikerar huvudcylindern har skadats. Konstruktörer huvudcylindern att verka så att bör en del av cylindern misslyckas, såsom ström till de främre bromsarna, kan du fortfarande upprätthålla trycket för den andra uppsättningen av bromsar. Omedelbar misslyckande för alla fyra bromsarna indikerar ett totalt misslyckande i huvudcylindern, typiskt med läckande vätska. Ett tecken på förestående misslyckande skulle känna pedalen långsamt sjunka till golvet när man trycker på den. Du kommer att märka en svår förlust av makt, och bromspedalen kommer att bli mycket svårt att pressa ned när strömmen booster misslyckas. Addera Pedal Disconnect

enda potentiella orsaken av fyrhjulsdrift bromsfel skulle vara en disconnect på pedalen. Pedalen skjuter en stång genom brandväggen och in i huvudcylindern eller bromsförstärkare. Skulle detta spö och pedalen frånkoppling, kommer dina bromsarna inte omedelbart svara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65874.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.