Varför avger min bil ett poppande ljud när jag gör en Turn?

Tyvärr, om du hör popping i din bil, är något fel. Det finns ingen snabb, enkel diagnos om du vet lite om bilar. Om du inte är en fett apa, bör du förbereda för en resa till mekaniker. Stötdämpare

chocker, även kallade stöttor, klipp ut överflödigt fordonets rörelse. Om de lossnar, kan de skapa popping, mal eller skrammel.
Sway Bar Mounts

Ibland kallas bara "barer," dessa hindrar bilen från att rulla eller lutar när du slår hörn. Dessa stänger är förbundna med upphängningsarmarna via förbindningslänkar. När antingen i baren eller på länkarna är slitna, kan knäppande ljud uppstå.
Drivaxlar

Bilar med främre användning hjulsdrivna främre drivaxlar med CV , eller konstant hastighet, lederna. När CV lederna börjar bära, binder de upp på acceleration, speciellt under en tur. Detta är en annan möjlig orsak till knäppande ljud.
Dragstänger

dragstänger ansluta styrningen till spindeln, och var och en är kopplad till fälgen och däcket. Dessa slips länkhuvuden har gängor på ena sidan och en kulled i den andra. Om kulleden bär, hörs knaster.
Kontroll Arm Bussning

Kontroll arm bussning hjälper till att förhindra väg vibrationer från att överföras till din bil ram. Med tiden kan gummit i bussningen försämras, vilket gör att upphängningsarmen att skramla och göra stöta tongångar.
Överhettning
p Om din motor är överhettad på grund av ett kylmedel läcka, kommer du definitivt höra knaster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65194.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.