Hur felsöker jag Ford baklyktor?

När bakljusen på din Ford går dåligt, kan det skapa en mycket farlig situation. Baklyktor agerar för att varna förare av dina avsikter att stanna fordonet. Gör att förare från baksidan för att se din bil nattetid är också en huvuduppgift baklyktor. Inte bara är det farligt, men det kan bli dyrt: polisen kan dra dig över och skriva dig en biljett för att köra sånt. Att hitta problemet är en relativt enkel sak att göra, du behöver bara veta vilka åtgärder att vidta för att få det rätt. Saker du behöver
skruvmejsel set
Multimeter
Socket Ratchet
ställa
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringen bromsljus i säkringsplinten. Säkringen blocket är typiskt placerad under förarsidan av instrumentbrädan. Se din reparationshandbok för exakt säkring platsen.
2

Undersök glödtråden i glödlampor bromsljuset och kontrollera att lamporna sitter ordentligt i sockeln. Du kan komma åt lamporna genom att ta bort linserna svans ljus med hjälp av ett Ratchet och uttag eller en skruvmejsel. Glödtråden ska vara obruten, om den är trasig, byt ut glödlampan och kontrollera igen
3

Kontrollera uttaget genom att ta bort glödlampan.. Ta bort lampan genom att trycka ned den och vrida den för hand. Leta efter överdriven korrosion inuti uttaget och byt ut den om det behövs.
4

Kontrollera spänningen som kommer ut ur sockeln med ett multimenter. Om det inte finns någon spänning, måste du spåra ledningar av lamporna använder kopplingsschema i reparationshandboken. Du kommer att leta efter eventuella brott i trådarna eller shorts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65257.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.